Weer hetzelfde formulier versturen. Weer dezelfde gegevens intypen of klanten aan de lijn krijgen die elke keer dezelfde vragen stellen over hun gegevens. Herkent u dat? Dan is het tijd om de mogelijkheden van handige webapplicaties te leren kennen. KvdK Webdesign heeft hiermee al volop ervaring en maakt u graag wegwijs.

Een website kan meer dan alleen algemene informatie verstrekken. Met de moderne programmeertalen zijn de mogelijkheden eindeloos. Waar vroeger webapplicaties alleen voor de grote bedrijven waren weggelegd, behoren deze nu tot de mogelijkheden van het MKB. Het is mogelijk om via uw website allerlei gegevens te verzamelen, deze te verwerken en vervolgens op te slaan of terug naar het scherm te sturen. Soms staan bepaalde gegevens al in een interne database en zijn deze eenvoudig beschikbaar te maken voor uw klanten.

U kunt deze applicaties zowel intern voor uw eigen bedrijf gebruiken, als extern voor gebruik door uw klanten. Bij een interne applicatie kunt u denken aan het bijhouden van uw klantenbestand, het bijhouden van uw orders of urenregistratie. Voorbeelden van externe applicaties zijn webshops, rekenprogramma's en gepersonaliseerde pagina's. Op deze pagina's kunnen klanten hun persoonlijke gegevens bekijken, zoals afspraken, bestellingen, klantgegevens of reserveringen.

KvdK Webdesign bekijkt met u de mogelijkheden om applicaties te integreren in uw website. Eenvoudige applicaties kunnen vaak al een berg werk overnemen. We maken de meeste applicaties op maat, omdat elk bedrijf nu eenmaal andere eisen heeft. De bedoeling is dat deze uw werk vergemakkelijken en naadloos aansluiten bij uw vertrouwde werkwijze.

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact met ons op via mail: info@kvdk.com of telefoon: 070 413 00 13.

>> KvdK Webdesign >> Diensten >> Applicaties