Wilt u gespecificeerd inzicht in het bezoek aan uw website? Of direct mailings en sms’en kunnen versturen? KvdK Dataflow is hiervoor de perfecte aanvulling op uw website. KvdK Dataflow is een door KvdK Webdesign ontworpen webapplicatie, die nieuwe deuren opent op marketinggebied.

Dataflow is geen standaard registratieprogramma voor bezoekers: het specificeert alle statistieken nauwkeurig voor u. Uiteraard kunt u zien welke pagina's bezocht zijn (ook de uit databases gegenereerde pagina's). Maar ook ziet u hoe vaak bepaalde formulieren zijn verstuurd, welke klanten zijn ingelogd en wie zich hebben aan-/afgemeld voor de verschillende mailings en hoeveel mensen er in totaal zijn aangemeld. Het programma maakt verder duidelijk welke zoektermen uw bezoekers op de interne zoekmachines van uw site gebruiken. Kortom, met de gegevens die Dataflow voor u verzamelt, krijgt u inzicht in het gedrag van uw bezoekers. Daarmee kunt u uw voordeel doen!

Met een abonnement op Dataflow Premium krijgt u daarnaast de mogelijkheid direct mailings en sms’en1

Dataflow is een door ons ontwikkeld product en daarom alleen te implementeren op sites ontworpen en gehost door KvdK Webdesign. Geďnteresseerd in de talrijke mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via mail: info@kvdk.com of telefoon: 070 413 00 13. Wij nodigen u van harte uit voor een preview van KvdK Dataflow.

1 Voor het versturen van sms dienen sms bundels ingekocht te worden.

>> KvdK Webdesign >> Diensten >> Dataflow