Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk bezoekers op uw site, zowel bestaande als nieuwe klanten. Het up-to-date houden van uw site is een eerste vereiste. Daarnaast 'lokt' u bezoekers naar uw site via internetmarketing. KvdK Webdesign is de aangewezen partij om u bij webonderhoud en internetmarketing te adviseren en ondersteunen.

De drie meest gebruikte vormen van internetmarketing zijn zoekmachine-optimalisatie, mailings en sms-marketing. Zoekmachine-optimalisatie passen we toe om nieuwe bezoekers op uw website te krijgen. Mailings en sms-marketing dienen om bestaande klanten te benaderen over onder meer nieuws, online aanbiedingen en verhuizingen.


Zoekmachine-optimalisatie

Er zijn twee manieren van zoekmachine-optimalisatie. Ten eerste dient uw site zo opgebouwd te zijn, dat de zoekmachines deze correct kunnen weergeven. Een technisch verhaal dat KvdK Webdesign standaard op alle nieuwe sites toepast. Wij zorgen dat de zoekmachines al uw pagina's kunnen vinden. Indien nodig geven we tips om uw site nog beter vindbaar te maken. Wij melden uw site aan bij Google en Yahoo en sturen hen een sitemap. Dat is een overzicht van al uw afzonderlijke pagina's. Zo bent u ervan verzekerd dat al uw webpagina’s vindbaar zijn. Zoekmachine-optimalisatie is een proces van continue aandacht. Wij houden uw positie en uw status bij de verschillende zoekmachines nauwlettend in de gaten. Ook na oplevering van uw website!

De tweede manier is het gebruik van betaalde zoektermen. De meest gebruikte dienst hiervoor is Google AdWords. U koopt dan bij Google gesponsorde links. Die staan boven en rechts in het scherm. Hoe vaak uw site wordt weergegeven en wat de kosten hiervan zijn, is afhankelijk van de populariteit van de door u gekozen zoektermen. U betaalt echter pas op het moment dat iemand op uw link klikt. Deze bezoeker komt dan ook daadwerkelijk via deze link op uw site terecht. KvdK Webdesign ondersteunt u graag bij het kiezen van deze zoekwoorden en het bijhouden van uw campagnes.


Mailings

E-mail is tegenwoordig de meest gebruikte manier om uw bestaande klanten te bereiken. Een professionele mailing laat bij uw klanten een betrouwbare indruk achter. KvdK Webdesign kan dit hele traject voor u verzorgen en een standaard opzet voor uw mailings maken. Een professionele aanpak is van belang om uw klant niet het gevoel te geven dat uw mailings tot de zeer vervelende spam behoren. Het versturen van de mailings kan via de mailserver van KvdK Webdesign. Zo hoeft u uw eigen server en/of internetverbinding niet onnodig te belasten.

Door gebruik te maken van e-mailadressen uit uw klantenbestand, aangevuld met de bezoekers die zich via uw website inschrijven, ontwikkelt u een gericht mailingbestand. De inschrijvingen via uw website houdt uw KvdK Dataflow account bij en deze zijn te allen tijde direct beschikbaar. U kunt vervolgens uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, aanbiedingen en uw huidige aanbod van diensten en producten.


SMS-marketing

Dagelijks gaan miljarden sms'en de wereld over. Bijna iedereen is in het bezit van een mobiele telefoon en kent het gebruik van sms. Een interessante manier dus om uw huidige klanten te bereiken. Via sms-marketing kunt u klanten ook persoonlijk benaderen. Zo kunt u bijvoorbeeld laten weten dat het bestelde product binnen is of uw klanten op de hoogte houden van hun huidige saldo. Ook is het mogelijk uw klanten een abonnement aan te bieden voor bepaalde diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sms'en van evenementen in een bepaalde categorie of het sturen van een sms wanneer een nieuw product op de markt komt dat voldoet aan de door uw klant opgegeven specificaties. U kunt zelfs kleine bedragen via sms laten overmaken. Een vertrouwde, snelle en gemakkelijke manier van betalen.


Al deze eigentijdse diensten zijn door KvdK Webdesign te implementeren. Neemt u voor meer informatie contact met ons op, via telefoon: 070 413 00 13 of mail: info@kvdk.com. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

>> KvdK Webdesign >> Diensten >> Marketing