Wilt u een visueel aantrekkelijke site, die snel te vinden is op internet? En waarbij wél goed is nagedacht over de navigatie, het doen van aanpassingen en de inzet van actuele internetmogelijkheden? Dan is KvdK Webdesign graag uw partner.

Met een flexibel team van specialisten zorgen we dat uw nieuwe website er fris uitziet, gebruiksvriendelijk is en aansluit op uw reeds bestaande of toekomstige huisstijl. Zo vinden uw bezoekers snel en gemakkelijk de informatie die zij zoeken. We maken uw site goed vindbaar via de gangbare zoekmachines. Ook is het mogelijk te zien hoeveel bezoekers op uw site komen, hoe ze op uw site zijn gekomen en welke pagina's zij bekijken. Kvdk Webdesign kan het onderhoud aan uw site verzorgen, maar ook kunt u ervoor kiezen zelf aanpassingen te doen op uw site. Net wat u het gemakkelijkste vindt.

Verder adviseren wij u over de verschillende extra mogelijkheden die een website kan bieden. Hierbij kunt u denken aan webwinkels, urenregistratie, formulieren en rekenvoorbeelden. Maar ook aan het gebruik van aanbiedingen, online kaartverkoop en vacaturebanken. Kortom, KvdK Webdesign denkt net even verder. Zo kijkt u, ook op langere termijn, tevreden terug op het resultaat.

Op onze site vindt u aanvullende informatie. Mocht u alsnog een vraag hebben of geďnteresseerd zijn in een kennismakingsgesprek, neemt u dan contact met ons via mail: info@kvdk.com of telefoon: 070 413 00 13. We staan u graag te woord.

>> KvdK Webdesign >> Diensten >> Webdesign