KvdK Webdesign sponsort website en hosting Stichting Kwasa

25/10/2008

In Afrika leven veel mensen onder de armoedegrens. Zij moeten leven onder erbarmelijke omstandigheden. Van honger, armoede of ziekte lijkt niemand meer op te kijken. Stichting Kwasa is opgericht om de levenskwaliteit van de bewoners in Afrika te verbeteren.

Stichting Kwasa biedt financiŽle ondersteuning aan projecten en stichtingen in Afrika. Wij richten ons op projecten en stichtingen in Afrika die aandacht geven aan hiv en aids, educatie en microkrediet. Door een samenwerkingsverband te onderhouden met een aantal lokale partners in Afrika zijn we in staat om adequate hulp te bieden. De lokale stichtingen geven zelf aan wat voor soort hulp nodig is. Op basis van die informatie kunnen wij aan actieve en doelgerichte fondswerving doen.

KvdK Webdesign heeft de ontwikkeling, hosting en het onderhoud geheel kosteloos voor haar rekening genomen. Kijk op www.kwasa.nl hoe ook u Stichting Kwasa kunt steunen!

Eerder dit jaar sponsorde KvdK Webdesign ook Stiching Interplast Holland. Neem ook eens een kijk op hun site: www.interplastholland.nl.

RSS feed RSS

>> KvdK Webdesign >> Laatste Nieuws >> KvdK Webdesign sponsort website en hosting Stichting Kwasa